Hirdetés

Nyolcszorosan írható DVD+R lemezek a PrimeDisc-től



|

Hirdetés


Első fecskeként talán a Plextor íróját üdvözölhettük még a tavalyi év végén, melyhez leginkább a gyártó saját, négyszeres lemezeit használhattuk. Azóta megjelent már a Pioneer, a HP, a Benq, az MSI, a BTC (és sokan mások) csúcssebességű írója, mégsem lehetett találni a boltokban hozzá való lemezeket. Úgy tűnik, hamarosan vége az ínségnek, a Napfény Kft. hamarosan megkezdi PrimeDisc gyártmányú, nyolcszoros sebességű DVD+R nyersanyagok forgalmazását.




Az élénkkék aktív felületű korongok révén tíz perc alá szorul egy teljes DVD anyag felírásának időtartama. Hamarosan lapunkban számolunk be gyakorlati tapasztalatainkról.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.