Hirdetés

Ő a YouTube abszolút királya



|

A brit Daniel Middleton Minecraft-videói mindennél népszerűbbek.

Hirdetés

A YouTube legnépszerűbb csatornája mostantól egy brit gamerhez, Daniel Middletonhoz tartozik. Az ő Minecraft-videói a The Diamond Minecart csatorna keretein belül csak idén júliusban több mint 402 millió megtekintést kaptak. 

Hirdetés

Ezzel sikerült megelőznie még a WWE-t is az OpenSlate és a Tubefilter adatai alapján. Érdekesség, hogy Taylor Swift csak az ötödik helyre volt elég, 381 millió megtekintéssel. 

A mostanában sokat emlegetett PewDiePie a hatodik helynek örülhetett júliusban, 373 millió megtekintéssel. 

Ennek ellenére a feliratkozók mezőnyében továbbra is az élen van a PewDiePie, a maga 38,6 millió emberével. A The Diamond Minecraftnak 7,5 millió van. 

A statisztikák szerint a YouTube top 100 csatornája júliusban 17,3 milliárd megtekintést generált, ami 82 százalékos emelkedést jelent csupán egyetlen év alatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.