Hirdetés

Obama, Jobs, Zuckerberg és Schmidt egy asztalnál



|

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke az IT-piac számos vezetőjével tartott megbeszélést.

Hirdetés

A kaliforniai, San Francisco melletti Woodside-ban tartott megbeszélést Barack Obama, az Amerikai Egyesült Államok elnöke, az IT-piac számos meghatározó vezetőjével. A kerekasztal főbb témái többek között a kutatás-fejlesztés, a technológia exportja és a fiatalok ösztönzése voltak.

 

 

A jelenlévők között ott volt az Apple vezére, Steve Jobs, a Facebook milliárdos tulajdonosa, Mark Zuckerberg és a Google hamarosan leköszönő igazgatója, Eric Schmidt is. A híradások szerint a vacsorával egybekötött egyeztetésen a kutatás-fejlesztés bővítéséről, a cégek ösztönzéséről és a fiatalok bátorításáról (matematika, mérnöki és egyéb tudományágak tanulása területén) volt szó.

 

A megbeszélésen résztvevők bővebb listája: Carol Barts (elnök-vezérigazgató, Yahoo Inc.), Dick Costolo (vezérigazgató, Twitter), Erich Schmidt (tulajdonos-vezérigazgató, Google), John Chambers (tulajdonos-vezérigazgató, Cisco), Larry Ellison (vezérigazgató, Oracle Corp.), Mark Zuckerberg (vezérigazgató, Facebook), Reed Hastings (vezérigazgató, Netflix Inc.), Steve Jobs (tulajdonos-vezérigazgató, Apple).

 

A kép forrása: Flickr/White House

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.