Hirdetés

Office 11 Beta 2 hamarosan



|

Hirdetés

A kiadott információk szerint ez a változat már tartalmazni fogja az elsőből hiányzó SharePoint Team Services lokálisan telepíthető változatát, valamint a OneNote programot is, amelyet a tavalyi Comdexen mutattak be, mint az Office család legújabb tagját. A OneNote (korábban Journal) használatával a TáblaPC-ken a kézírással bevitt szövegek egyszerű kezelése, rendszerezése oldahtó meg. Bővebb információ a http://www.microsoft.com/office/onenote/ címen található.

A Beta 2 minden bizonnyal az utolsó bétafázis a termék elkészülte előtt, amely az év közepére várható. A végleges változatot azonban valószínűleg ezúttal is megelőzi a tesztelést lezáró két úgynevezett release candidate verzió.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.