Hirdetés

Office 2007 lesz az Office 12?



|

Hirdetés

Most azonban az egyik teszteléssel kapcsolatos weboldalon egyértelműen Office 2007-ként hivatkoznak rá, tehát valószínűleg ezen a néven kerül majd forgalomba.

A Microsoft az 1999-ben megjelent Office 2000 után 2001 tavaszán Office XP néven hozta ki az irodai programcsomag új változatát, ám a programok címében szereplő évszám 2002 volt, azaz eggyel több, mint a megjelenés éve. Épp ezért kisebb meglepetés volt, amikor a 2003 novemberében debütált legutóbbi Office a 2004-es évszám helyett csak 2003-at viselte nevében.

Úgy tűnik, hogy a várhatóan még idén elkészülő következő generációs irodai programcsomag esetében visszatérnek a jól bevállt módszerhez. Stephen Bink, a Microsoft-közeli eseményekkel foglalkozó Bink.nu weboldal gazdája arról ír, hogy korábbi bemutatókon is látta már az Office 2007 feliratot feltűnni, most azonban az Office Online Beta oldalon mindenhol Office 2007-ként hivatkoznak a szoftverre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.