Hirdetés

Offline is használható a Gmail, a Google Calendar és Docs



|

A Google legnépszerűbb szolgáltatásai offline módban is használhatóvá válnak.

Hirdetés

Sajnos adódhatnak helyzetek, amikor a felhasználók nincsenek internetközelben, vagy valamilyen problémájuk van a kapcsolattal. Ezt a helyzetet a középpontba helyezve a Google úgy döntött, legnépszerűbb webes szolgáltatásait offline módban is használhatóvá teszi.

 

A három említett szolgáltatás a Gmail, a Google Calendar és Docs. A Docs és a Calendar offline funkciójára még egy kicsit várni kell, azonban a Gmail offline módban már mindenhol használható a világon. Üröm az örömben, hogy egyelőre kizárólag a Chrome Web Store-on keresztül elérhető alkalmazáson keresztül működik az offline Gmail.

 

A Google böngészője tehát jelen pillanatban kiváltságos helyzetben van, azonban a későbbiekben a Chrome-on kívül is várható lesz az új funkciók elérése. Az alábbi alkalmazás segítségével offline is olvashatóak, megválaszolhatóak, rendszerezhetőek és archiválhatóak az e-mailek, bármilyen internetkapcsolat nélkül. Amint sikerül online módba váltanunk, az alkalmazás minden elvégzett változtatást szinkronizál a Google szervereivel. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.