Hirdetés

Okostelefon VB: H, mint halál csoport



|

Rendkívül szoros a verseny a jelenlegi csúcskészülékek között, akár az utolsó helyezett is könnyedén továbbjuthat.

Hirdetés

Az okostelefon-világbajnokság rendkívül erős mezőnyéből is kimagaslanak a H csoport képviselői, hiszen nem akármilyen négyesről van szó, ahol a Samsung Galaxy S5, a HTC One (M8), a Nokia Lumia 1520 és az iPhone 5S versenyez. Kétségtelenül nehéz közülük kiválasztani kettőt, ennek megfelelően a szavazás jelenlegi állása szerint bármelyik továbbjuthat közülük. Habár a Galaxy S5 egy kissé elhúzott, az utolsó helyezett és a második között mindössze 2 százaléknyi a kölönbség, vagyis a kérdés már csak az, hogy két androidos mobil halad-e tovább (azaz állandóvá válik a droidos dominancia), vagy az egyik robotos csúcsmobilt kiüti a Windows Phone, vagy az iOS jelenlegi csúcsmodellje.

 

 

Természetesen ez az a csoport amit a végtelenségig lehetne duzzasztani, hiszen az LG G2, a Sony Xperia Z2, vagy akár a Huawei Ascend P7 is könnyedén befért volna közéjük, ám a Microsoft és az Apple platform képviselőit is megillette egy-egy hely az elit csoportban, hogy ne csak az eszközök, hanem az operációs rendszerek is egyúttal meccselhessenek egymással.

Lássuk a H csoport versenyzőit:

HTC One (M8)

A valaha volt (egyik) legjobb Android-készülék, amit azonnal megszeretünk, amint kézbe veszünk (lásd korábbi HTC One M8 tesztünkben). Erős, szép, Sense felülete hamar megszerethető, csak kamerája miatt panaszkodhatunk.

iPhone 5S

Az egyik favorit, hiszen olyan a friss iPhone az okostelefonok között, mint a brazil válogatott a mindenkori focitornákon. Ujjlenyomat-olvasója olyan plusz, ami az almások híveit ismét mozgósította.

Nokia Lumia 1520

Jelenleg nincs jobb Windows Phone telefon. A Lumia 1520 erős hardverrel, jó kamerával és 6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, miközben akár másfél napot is kibír egy töltéssel. Úr a csempések között.

Samsung Galaxy S5

Dinasztiát épít a Samsung a Galaxy S szériával, amelynek legfrissebb tagja is méltó elődeihez. Habár bevált receptet alkalmaz, számos szolgáltatással és egyre több kiegészítővel rendelkezik

Hirdetés

Szerinted melyik érdemli meg a továbbjutást? Válasz ki egy telefont a H csoport négy indulója közül és szavazz az Okostelefon-világbajnokság oldalán!

A játékban való részvétel regisztrációhoz kötött. Minden regisztrált felhasználót garantáltan megajándékozunk egy 500 forintos Foodpanda kuponnal (amit 1500 forint feletti bankkártyás fizetésnél válthatsz be). S mivel a bajnokoknak is szükségük van védelemre, a szavazók között az Okostelefon-világbajnokság során 30 darab egyéves ESET Mobile Security mobilvédelmi szoftverlicencet sorsolunk ki, valamint minden résztvevőnk esélyes arra, hogy a játék végén hazavigye a Benq W1070 Full HD-s házimozi projektorát a számos egyéb meglepetés ajándék mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.