Hirdetés

Olaszországi árvizek - IT károk



|

Hirdetés

Az IT cégek által leginkább kedvelt Ivrea-i körzetben 20-30 cég jelentős károkat szenvedett, míg további ötszáz egyelőre csak a pusztítást regisztrálta, a felmérés jelenleg is tart. A károsultak között olyan ismert vállatokat is megtalálunk, mint az Olivetti, vagy a világ egyik legnagyobb ATM gyártója, a Diebold, és a Getronics szoftvercég. Az országrészt ért károkat egyébként 10 trillió lírára, mintegy 4,3 milliárd dollárra becsülik. Az IT-gyártók jelentései szerint a károk nem csak a víz betöréséből fakadtak, hanem sokkal inkább abból, hogy a megbénult közlekedés miatt az alkalmazottak nem tudták felvenni a munkát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.