Hirdetés

Olcsó és gyors piacszerzés a WEB 2.0-val



|

Használja ki Ön is az internetben, közösségi oldalakban rejlő lehetőségeket. Szinte semmi költségért hihetetlen széles piacot nyithat magának. Egy pillantás alatt ismertté teheti termékeit, szolgáltatásait, s nem kell hozzá más, csak a fortélyok ismerete.

Hirdetés

A Piac&Profit üzleti magazin 2011. október 11-én Budapesten tréninget szervez a kis- és középvállalkozók számára „Olcsó és gyors piacszerzés a WEB 2.0-val - Milyen az üzletet hozó site? Hogyan kell használni a közösségi oldalakat üzleti célokra?” címmel a Hotel Ibisben (XIII. kerület Váci út 65).

A tréning fő témái:

- Alkalmazkodás a változásokhoz.
- Kezdjük a honlappal!
- WEB 2.0. Az online kommunikáció felépítése, használata.
- WEB 2.0 A közösségi oldalak használata a vállalat sikere érdekében.
- A keresőoptimalizálás és a kulcsszavak jelentősége a google-keresők meghódítása érdekében.
- Miért fontos a látogatottság transzparens számolása, hitelesítése?

A Piac & Profit tréningje konkrét, üzleti haszonra váltható tudást ad át szakembereken keresztül. Így a résztvevők megtudhatják, hogy miként alakítsák ki új webes kommunikációjukat, illetve annak részeként új vállalati közösségi kommunikációs, s új típusú értékesítési rendszerüket!

Részletes program a piacesprofit.hu oldalon található! Regisztráljon most!

Időpont: 2011. október 11.
Helyszín: Budapest, Hotel Ibis Váci út (XIII. Váci út 65.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.