Hirdetés

Olcsó hordozható gép a Lindows-tól



|

Hirdetés

Az újonnan szemtelenül olcsó, csupán 799 dollárba (kb. 180 000 forint) kerülő gépezet mindössze másfél kilogramm súlyú és lelke egy 933 MHz-en ketyegő VIA C3 processzor. Emellett tartalmaz még 256 megabájt memóriát (768-ig bővíthető), 20 gigabájtos merevlemezt és 12,1 hüvelykes TFT megjelenítőt is, amely 1024 x 768-as felbontásra képes. A minél kisebb méret és súly érdekében a készülékhez nincsen CD meghajtó (opcionálisan azért vásárolhatunk hozzá), cserébe mindenféle ki és bemenetek bőséges választéka található meg rajta. Többek között két USB 2.0, egy Firewire, egy Compact Flash kártyaolvasó, egy PCMCIA foglalat és egy beépített 10/100-as hálózati csatlakozót találhatunk a gépen. A két év garanciával szállított készüléken természetesen a LindowsOS 3.0 operációs rendszer kap helyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.