Hirdetés

Önálló vírusvédelm az Office 2000-nek



|

Hirdetés

A Central Command nevű cég most egy új védelemmel, az AVX Professional antivirus programmal állt elő, amely sokkal jobban beleintegrálódik a Windows-ba, mint versenytársai. Az új ingyenes frissítése révén pedig már az Office 2000-et is a falakon belülről védi.Az AVX (az AntiVirus eXpert) Professional annak érdekében, hogy a program bárhol és bármikor felvehesse a harcot a betolakodókkal, moduláris felépítésű. A vírusok mostanában a terjedésnek meglehetősen ijesztő módszereit alkalmazzák: például az e-mailek vagy a Word makróival szóródnak szét. Az AVX letölthető és egyszerűen frissíthető plug-in-ek és vírus-meghatározások segítségével képes kezelni ezt a problémát. Az installált plug-in lehetővé teszi, hogy az AVX végigszkennelje az Office-fájlokat abban a pillanatban, amikor a felhasználó megnyitja őket, s kiszűrje a gyanús fájlokat mielőtt aktiválódhatnának, és kárt okozhatnának. A program hasonlóan jár el az Outlook vagy az Outlook Expressz beérkezett e-mailjeivel is.

Ha valami oknál fogva a felhasználó mellőzni szeretné az Office plug-in e-mail védelmét, még mindig működne az AVX Mail Monitor, amely elkapja a fertőzött leveleket, mielőtt azokat a címzett megnyithatná. A Mail Monitor képes együttműködni a már említetteken kívül az Eudora-val és a Netscape Messengerrel is, ellenőrizve a bejövő leveleket a POP 3-as szinten. (A Norton Antivírus 2001-nek is van egy hasonló vonása.)

Egy további modul a Script Wall, amely minden Windows scriptet megvizsgál. Illetve ott van még a Virus Shield is, amely pedig minden mozgást figyelemmel tart, amit a Windows futtat.


Az AVX hivatalos weboldala

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.