Hirdetés

Online domain regisztráció



|

Hirdetés

A legelső lépés a név ellenőrzése, amiért nem kell a www.nic.hu oldalaira elmenni. Ha szabad a név, akkor kezdődhet az adatok megadása. Töltsük ki az űrlapokat, adjuk meg az igény típusát. Kiválaszthatjuk azt is, hogy a DNS szolgáltatást a c3 adja, vagy már meglévő, saját DNS-re kérjük a nevet. Érdemes lehet a c3-at választani, hiszen nettó tízezer forintért nem csak regisztrálják a nevet, de a domain karbantartást is biztosítják egy éven keresztül.
Ezt követően nincs is más dolgunk, mint befizetni a regisztrációs összeget, amit megtehetünk természetesen online is. Ezen kívül el kell juttatni a c3 részére a kinyomtatott és aláírt igénylőlapot. Sajnos ez még nem megy másként, csak offline. A tényleges regisztrálás csak a fenti összeg befizetése után kezdődik meg és annak befejezésekor a megadott e-mail címre kapunk értesítést.
A cikk írásakor elindítottunk egy nem prioritásos domain-név regisztrációját, amelynek sorsáról, bejegyzéséről és a tapasztalatokról természetesen beszámolunk a PC World Online-on.
Eddigi tevékenységéhez hűen a c3 ismét hozott valami újat, használhatót, ami a mai magyar domain-név regisztráció avíttas menetében igazán nagyszerű kezdeményezés. Ráadásul az oldal könnyen kezelhető, ahol a regisztráció minden lépésénél segítséget kapunk és a teljes procedúra https protokollon keresztül történik.

domreg.c3.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.