Hirdetés

Online repülőgépalkatrész-bolt légitársaságoknak



|

Hirdetés

Mostantól repülőgép-alkatrészeket is lehet vásárolni. Persze, csak ha áll egy Jumbo jet a hátsóudvari kifutón.Két kockázati tőketársaság a MyAircraft és az AirNewco, valamint olyan nagy légi cégek, mint az American Airlines, a British Airways, a Continental, a Delta Air Lines és az United Airlines, továbbá néhány nagy gyártó, köztük a Honeywell és a United Technologies megalapították új internetes b2b vállalkozásukat.

Azért jelentős e válllkozás életre hívása, mert még sohasem történt meg korábban, hogy egy internetes kereskedelmi szakcég hagyományos üzletágakban tevékenykedő multinacionális vállalatokkal kötött volna szövetséget elektronikus piactér létrehozására.

A siker máris kézzelfogható, mert a Honeywell és a United Technologies (amely tulajdonosa a repülőgép-hajtóműveket gyártó Pratt & Whitney-nek) máris maga mögött tudhat tizenegy légitársaságot, amelyek az új piactéren szereznék be a szükséges alkatrészeket. Szakértők máris úgy vélik, hogy az új piactér igen jelentős szerepet fog betölteni az évi 500 milliárd dolláros repülési iparban.

De az új cég, amelynek a nevét majd csak később hozzák nyilvánosságra nem lesz sokáig magányos a piacon, mert két újabb versenyző is bejelentkezett. Az egyiket Aeroxchange-nek hívják, s a következőket tudhatja támogatói között: Air Canada, America West Airlines, Japan Airlines, Lufthansa, Northwest, Singapore Airlines. A másik konkurens az Exostar, amely a Boeing, a British Aerospace, a Lockheed és a Raytheon támogatását élvezi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.