Hirdetés

Órákig állt a Gmail



|

A Google levelező-szolgáltatásának webes felülete órákra leállt.

Hirdetés

A hiba magyar idő szerint 10:20 és 10:30 között állt be, és a GMail szolgáltatás internetes felülete a hír írásának pillanatában (13:45) is elérhetetlen. Azok számára, akik levelezőkliensen használták a rendszert, kisebb-nagyobb nehézségekkel, de működik a levelezés és azok sem jártak teljesen pórul, akik beállították az offline böngészési lehetőséget régebben. Az iPhone-os kliens is képes kezelni a leveleket, ám az iGoogle azon eszközei, melyek a Gmail-t (is) használják, szintén "elhallgattak".

leallt-a-gmail.jpg
 


A főoldal jó esetben percek alatt megjelenik a böngészőkben, de valószínűbb az azonnali hibaüzenet. A Google szerint már javítják a rendszert - erről egy viszonylag sablonszagú üzenet tudósít a honlapjukon - de az is tény, hogy egyelőre nem tudják, mi okozza a teljes világot érintő hálózat hibáját.


Frissítés: 14:00 órától a webes felület szép lassan feltápászkodni látszik - igaz, egyelőre egy furcsa hibaüzenet fogad, mely szerint a Gmail azt gyanítja, hogy mi bizonyára levélszemétküldők vagy épp vírusok vagyunk. Egy képkód (captcha) beírása után azonban újra dolgozhatunk a megszokott felületen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.