Hirdetés

Őrült módon költekezünk, a legszebb karácsonya az Apple-nek lesz



|

Az Apple úgy néz ki, hogy a legjobb Black Fridayt zárta a története során.

Hirdetés

Az idei Black Friday a jelek szerint a valaha volt legerősebb volt az Apple számára. Ezt részben a kereskedőknek köszönheti a cég, azok ugyanis erősen építettek az almás termékekre az akcióikban. 

Hirdetés

A Global Equities szerint az idei ünnepi szezon abszolút királya az Apple Watch lesz, amit a nagy akcióknak és az ingyen szállításnak is köszönhet. Ez a sokadik ilyen állítás az utóbbi időben. 

Az elemzők elsősorban amerikai adatokra támaszkodnak, és figyelembe veszik az olyan óriásokat is, mint a Target, a Best Buy vagy az Apple boltjai. 

A Black Friday és az ünnepi szezon kapcsán óriási eladásokat emlegetett az FBR Capital Markets szakértője is. 

Állítólag az iPad Air 2 nagyon kedvelt ajándék a 8 év fölötti gyerekeknek, az iPad mini 4 pedig a 8 év alattiaknak. 

Az Apple lehetséges történelmi rekordja igazából annyira nem is meglepő. Az online vásárlások egyébként is nagyot robbantak az utóbbi napokban és a szezonban. Az Adobe szerint csak a Cyber Monday alkalmából 2,98 milliárd dollárt költöttek az emberek, ami éves szinten is 12 százalékos pluszt jelent. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.