Hirdetés

Összeolvad a DIGITART és a Design 21



|

Hirdetés

Összeolvad Magyarország két vezető szakmai-művészeti magazinja, a Design 21 és a DIGITART. A kiadók között született megállapodás értelmében a két szerkesztőség szinergiája még magasabb szinten fogja kielégíteni a hazai dtp-s, grafikai és multimédia piac információéhségét.
A DIGITART következő, augusztus 23-án megjelenő száma változatlan designnal, ám hátsó borítóján Design21 címlappal jelenik meg. Az egyesülés eredményeként a későbbi lapszámokban és a CD mellékleten még hangsúlyosabb szerepet fognak kapni a 3D technológiával kapcsolatos összeállítások, pályázatok.
A két magazin szinergiáját közös honlap ( www.design21.hu, www.digitartmagazin.hu) és a dtp szakma egészének szóló tematikus hírlevél egészíti ki a cross-media hatásának további növelése érdekében.








Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.