Hirdetés

Őszre helyreáll a japán katasztrófában elszenvedett károkból az IT-ipar



|

A legfrissebb felmérések szerint gyors ütemben, idén őszre helyreáll a termelés.

Hirdetés

A 2011. március 11-én bekövetkezett katasztrófa számos tragikus következménnyel járt. Az IT-piac is megszenvedte a történteket, összesen 18 olyan gyártót ért komoly kár, amely alapanyagokkal látta el a piacot és a többi vállalatot. Bár úgy tűnt, ez hosszú távon is nyomot hagyhat a piacon, a legfrissebb felmérések szerint gyors ütemben áll helyre a termelés.

 

Az elmúlt hónapokban különböző mértékű hiány és nehézség mutatkozott az ellátásban és az utánpótlásban. Több esetben is az árak ingadozása volt megfigyelhető, és néhány téren még mindig nem sikerült a régi állapotokat visszaállítani, azonban a helyzet stabilizálódott.

 

Az iSuppli jelentése szerint az idei harmadik negyedév végére teljes mértékben sikerül kilábalni a katasztrófa okozta károkból. Az epicentrumhoz legközelebbi gyártósorok szeptember végére készülhetnek el teljesen az újraépítésekkel.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.