Hirdetés

Öt új mobil Intel processzor jelent meg



|

Hirdetés

Mindegyik új processzort a hordozható számítógépek piacára pozícionálta az Intel, az alacsony feszültségű 750 MHz-es új mobil Pentium III-as processzor alaphelyzetben 1,35V-os feszültség mellett értelemszerűen 750 MHz-en működik, azonban az Intel Speedstep technológia segítségével képes 1,1 V-os feszültség mellett 500 MHz-en is működni. Az ultraalacsony feszültségű Pentium III-as chipek alaphelyzetben 1,1 V-os feszültség mellett 600 MHz-en működnek, de a Speedstep technológia révén 0,975 V mellett 300 MHz-re is képesek lecsökkenteni a frekvenciájukat. Ezenkívül három ugyancsak mobil változatú Intel Celeront is bemutattak az Intel képviselői.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.