Hirdetés

Ötödik negyedéve nyereséges az Ericsson



|

Hirdetés

2004-ben 300 millió új előfizető csatlakozott; jelenleg a világ népességének 27%-a rendelkezik hozzáféréssel a mobilkommunikációhoz - ezt nyilatkozta Carl-Henric Svanberg, az Ericsson elnök-vezérigazgatója. "Ez különösen inspiráló egy olyan vállalat számára, amely a kommunikációra épülő világ megteremtését tűzte ki célul."

A 2004-es év áttörést hozott a WCDMA területén: számos hálózatbeindításra került sor Európában és az ázsiai-csendes-óceáni területen. Az összes előfizető száma jelenleg meghaladja a 16 milliót. 2005-ben Észak-Amerikában is megkezdődnek a telepítések. A hálózatüzemeltetőktől kapott számos WCDMA/HSDPA megrendelés bizonyítja, hogy bíznak technológiai vezető szerepükben.

"Folytatódik a GSM és az EDGE területének növekedése. Ez különösen a fejlődő piacokra igaz, ahol a bővülés mozgatórugója a kommunikáció iránti alapvető igény. A költséghatékonyabb megoldások bevezetése a kis ellátottságú területeken, illetve a fejlett adatkommunikációs megoldások hozzájárulnak a növekedési potenciál további bővüléséhez" mondta végezetül Carl-Henric Svanberg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.