Hirdetés

Outpost Firewall Pro: licenc egy életre



|

Hirdetés

Aki internetezik, az van igazán veszélynek kitéve, mert szörfözés közben bepottyanhatnak trójaiak a böngésző gyorsítótárába, webes szkriptek okozhatnak ártalmat, vagy még ennél is erősebb támadásokat kell(ene) kivédenie a rendszerünknek.

A hatékony védekezéshez hozzátartozik, hogy naprakész definícióval futtatjuk a víruskeresőt, aktualizáljuk a kémprogram-eltávolítót, frissítjük a tűzfalat. Ez utóbbira megfontolandó alternatíva (és becses ajándék) lehet a szakma által magasra értékelt Outpost Firewall Pro személyes tűzfal. Már csak azért is, mert aki december 20. és január 10. között egy felhasználós licencet vásárol, egy életre évenként megspórolhat nettó 5.000,- Ft-ot, a megújítás költségét ugyanis átvállalja a szoftver fejlesztője, az Agnitum Ltd.

Bár a Windows XP SP2-nek már egész komoly tűzfala van, nem ellenőrzi azonban a kifelé irányuló adatforgalmat, így biztonságban hitt személyes adatainkhoz mások is könnyen hozzáférhetnek; valamint nem tudja eliminálni trójai vírusok és e-mailes férgek ármányait sem. A moduláris felépítésű Outpost Firewall Pro használata - komoly tudása mellett valóban rendkívül egyszerű -, telepítéskor átvizsgálja a rendszert és a talált alkalmazásokra vonatkozóan automatikusan megteszi a megfelelő biztonsági intézkedéseket. Az aktív tartalom beépülővel titkokban tarthatjuk a szörfözési előzményeket. A komponens-ellenőrzéssel folyamatosan őrködik a csatolt összetevők hálózati tevékenysége fölött. A rejtett folyamatok kontrollálása még a megbízható alkalmazások által futtatandó ismeretlen eredetű (akár kém)programok indítását is detektálja és megtilthatja. A támadásfelderítő modul adja tudtunkra az ellenünk elkövetett merényleteket, és egyben meggátolja a veszélyes csomagok bejutását. Amelyiknek mégis sikerülne bejutnia, azt az egyedi protokoll-beállításokkal könnyen kiszűrhetjük.

Otthoni gépen, ahol a kiskorú gyerekek is szörföznek az interneten, a tartalomszűrő modullal a szülők megakadályozhatják pornóoldalak vagy egyéb nem kívánatos helyek felkeresését. Aki az automatikus beállítások alkalmazása helyett saját maga szeretné elvégezni a testreszabást, a beépített varázsló utasításait követve nem hagyhat figyelmen kívül egyetlen fontos lépést sem. Az ajándék életre szóló frissítést tartalmazó egy felhasználós licenc itthon, bruttó 12.500,- forinrért is megrendelhető a Soft-Trans Bt.-nél és a Nollex Kft.-nél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.