Hirdetés

Page Curl effektus Photoshopban



|

Hirdetés





Az Adobe Photoshop CS2 programban található új Warp szűrő viszont sok mindenre képes, így pl. a régebben népszerű page curl effektus (papír sarkának felgyűrődését szimuláló) külső plug-in nélküli megvalósítására is.



Ehhez előbb válasszuk ki az Edit > Transform > Warp filtert, majd azon belül a Custom opciót, majd a felső sarkot egyszerűen húzzuk lefelé. Utána bármelyik alsó pontot mozgassuk kicsit kifelé, hogy így megkapjuk a papír alakját. Majd duplikáljuk a réteget, és töltsük meg az alsót fekete színnel - ebből vetett árnyékot készítünk. Erre alkalmazzuk a Gaussian Blur és a Warp szűrőket az élethű elrendezés kialakításához..

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.