Hirdetés

Panasonic notebook drótnélküli kijelzővel



|

Hirdetés

Ltd. a New York-i TechX kiállításon bemutatta új ProNote Air FG típusjelű hordozható számítógépét, amelyet a társaság elsősorban olyan alkalmazási területekre szán, ahol egy egész notebook esetleg kényelmetlenséget okozna. A ProNote Air FG ugyanis drótnélküli érintőkijelzővel rendelkezik. A 800 x 600-as felbontásra képes transflective touchscreen kijelző szélsőséges fényviszonyok között is jól látható saját akkumulátoráról háttérvilágítással 2,5, anélkül 5 órán keresztül. A 698 grammos, LCD-t és 8 MB RAM-ot magába foglaló egység IEEE 802.11b vezetéknélküli hálózaton kommunikál a központi egységgel, amely a Thoughbook PC Body nevet viseli, és egy 300 MHz-es Pentium III processzorra épül. A Thoughbook 64 MB RAM-mal és 5 GB-os merevlemezzel rendelkezik, tömege pedig 920 gramm. A társaság már elkezdte felvenni a rendeléseket az eszközre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.