Hirdetés

Panda a legjobbak közt



|

Hirdetés

A Platinum Internet Security védelmet nyújt ismert és ismeretlen vírusok ellen, tűzfal védelemmel rendelkezik, és magában foglal egy szülői rendszer felügyelet funkciót is (web tartalomszűrés), melynek segítségével beállíthatjuk, hogy milyen tartalmú honlapok látogatását engedélyezze a program.

A PC Magazine kiemelte, hogy a Panda TruPrevent heurisztikus és viselkedés alapú technológiája észleli és blokkolja az ismeretlen kártevőket. A TruPrevent meggátolta az AV-Test által készített rosszindulatú kódok két harmadát. A TruPrevent által észlelt fájlokat a felhasználók elküldhetik a Panda Vírus Laboratóriumába további tanulmányozás céljából, és lehetőségük van a Panda vírus információs honlap megtekintésére is a Platinum Internet Security 2005-ben található linken keresztül.




A PC Magazine hozzátette: „A Platinum Internet Security 2005 sokkal hatékonyabban távolította el és blokkolta a kémprogramokat, mint más biztonsági alkalmazások. Gyakorlatilag minden kémprogram irtó alkalmazást felülmúlt a képességeivel, amit eddig teszteltünk”.

A teljes cikk az alábbi linken található:
http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1754437,00.asp
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.