Hirdetés

Pannon: Egyenlegfeltöltés már külföldön is



|

Hirdetés

A feltöltés az itthon megszokott rövidszám (171) felhívásával végezhető el. Ez a rendszer nem az itthoni IVR rendszer, de magyar nyelvű. A 171 csak olyan hálózatokból hívható, ahol az Egyszerűsített (CAMEL-alapú) roaming híváskezdeményezés elérhető (az összes Starmap hálózat ilyen). A szolgáltatás ára A 171 hívása díjmentes. A feltöltésért viszont egyszeri díjat (tranzakciós díjat) számlázunk: bruttó 600 Ft-ot, melyet az új egyenlegedből vonunk le.* A külföldi IVR rendszeren keresztül Pannon Feltöltőkártya is feltölthető, azonban ilyenkor is levonjuk a tranzakciós díjat*. Amennyiben USSD kód segítségével töltöd fel a Pannon Feltöltőkártya összegét, úgy a külföldi feltöltés továbbra is ingyenes. Starmap partner feltöltőkártyáját USSD kóddal nem lehet feltölteni! *2006. június 30-ig nem vonunk le tranzakciós díjat. A feltöltés folyamata: Vásárold meg az adott országbeli Starmap partnerünk feltöltőkártyáját. Starmap partnerünk hálózatáról (vagy bármely más adott országbeli CAMEL hálózatról) hívja fel a 171-et. A 171-es IVR menürendszer utasításai alapján töltheted fel egyenlegedet. Ez az IVR nem egyezik meg a belföldi feltöltés esetén működő IVR-ral. A 171 hívása ingyenes. Fontos: a külföldi feltöltőkártyával csak a kibocsátás helye szerinti országban lehet feltölteni! Az IVR rendszer visszaigazolja a feltöltés sikerességét. Sikeres feltöltés esetén SMS-ben tájékoztatatunk új egyenlegedről, az egyenleg érvényességéről. Fontos: az új egyenleg már a tranzakciós díjjal csökkentett érték, azaz: feltöltött összeg - tranzakciós díj*. Egy további SMS-ben tájékoztatunk a külföldi feltöltés részleteiről: Külföldi feltöltés részletei: a hálózat neve, melynek feltöltőkártyáját felhasználtad, a feltöltött kupon értéke valutában illetve a forintra átváltott érték, valamint a tranzakciós díj* összege. További információk Lehetőséged van Pannon Feltöltőkártya feltöltésére is a külföldi IVR rendszeren keresztül. A tranzakciós díjat* azonban ilyenkor is levonjuk az új egyenlegből! *2006. június 30-ig nem vonunk le tranzakciós díjat. Starmap partnereink, amelyek feltöltőkártyáival külföldön is feltöltheted egyenlegedet: Dánia - Sonofon Egyesült Királyság - O2 UK Németország - O2 Germany (régi nevén Viag Interkom) Norvégia - Telenor Mobil Olaszország - Wind Spanyolország - Amena (Retevision Movil) Svájc - Sunrise (TDC Switzerland)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.