Hirdetés

Pannon: február 9.-től eltűnik a "GSM"? - a nagy bejelentés előtti találgatások



|

Hirdetés

A szolgáltató február 9.-ére a sajtó munkatársait egy váratlan eseményre invitálta meg, ahol nagy valószínűséggel fény derül az elmúlt hetek találgatásaira. A Világgazdaság információi szerint az operátor név- és arculatváltás előtt áll, Somlyai Dóra ehhez annyit fűzött, hogy valóban fontos bejelentés előtt áll a vállalat. A dátummal kapcsolatban megindultak a találgatások, hogy a változások között szerepel-e egy esetleges márkaváltás is vagy sem. Mivel a Pannon október óta komolyan összpontosít a 3G, és a normál GSM alapú szolgáltatásokon túlmutató megoldásokon, ezért logikus lépésnek tűnhet a "GSM" rövidítéstől való megválás, és az operátort már csak Pannon néven emlegetnénk a továbbiakban. Az elmúlt évek során hasonló változásokon ment keresztül a Westel (T-Mobile) és a VRAM Rt. (Vodafone Magyarroszág) is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.