Hirdetés

Pannon Gyermek Jégkorongfesztivál Budapesten



|

Hirdetés

2006. június 3-án a káposztásmegyeri Budapesti Koriközpontban kerül megrendezésre a második Pannon Gyermek Jégkorongfesztivál. A Magyar Jégkorong Szövetség és a Pannon által közösen szervezett, belépődíj nélkül látogatható rendezvény a család minden tagjának izgalmas szórakozást kínál. Szombaton jégre lépnek a hazai szupermini és mini korosztályú csapatok, azaz a 10 évesnél nem idősebb hazai reménységek mutatják be tudásukat a közönségnek. Aki még nem próbálta az igazit, asztali hokin vagy a PlayStation bajnokságban ismerkedhet a jégkorong világával. A délelőtt 11-17 óráig tartó programon agyagozás, arcfestés és bohócprogramok is várják a kicsiket és nagyokat, akik pedig további testmozgásra vágynak, a Kolompos Zenekar gyermektáncházában néptáncolhatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.