Hirdetés

Pannon Nemzetközi Jégkorongtorna novemberben



|

Hirdetés

A 2006. november 10-12. között megrendezendő tornára ezúttal is erős mezőny jött össze, hiszen a Pat Cortina vezette magyar válogatott ellenfele lesz az elmúlt öt évben az A-csoportban szereplő Szlovénia, a Divízió-I-es mezőny egyik legerősebb csapata, Franciaország, valamint a minden csapatra veszélyes, az orosz hokikultúrából építkező Litvánia. A Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a Pannon Nemzetközi Jégkorongtornának. A mérkőzésekre az IBUSZ irodáiban lehet elővételben megvásárolni a belépőket. A napijegyek egységesen 900 forintba kerülnek, míg 1900 forintért háromnapos bérletet lehet vásárolni. Azok, akik különleges kiszolgálást szeretnének, 4900 forintért VIP-napijegyet válthatnak, amely magában foglalja a belépőt, a korlátlan étel- és italfogyasztást, valamint a szervezők apró ajándékát.

A felkészülési torna az idény első jelentősebb erőpróbája a válogatott számára. A szövetség és főtámogatója, a Pannon, közös marketingmunkával alapozza meg a jégkorongsport továbbfejlődését Magyarországon. A Pannon Nemzetközi Jégkorongtorna háromnapos mérkőzéssorozata a második jégkorongfesztivál a Papp László Sportaréna működése óta. A szervezők sok nézőre, kemény mérkőzésekre számítanak. A torna előkészítésében a Pannon az anyagi támogatás mellett marketingszakmai segítséget is nyújtott a Magyar Jégkorong Szövetségnek. A Pannon gondolt a gyerekekre is a torna kapcsán, ezért több száz iskolába juttatta el meghívóját, iskolánként 100 gyereknek kínálva ingyenes belépőt, illetve buszt a helyszínre utazáshoz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.