Hirdetés

Pápá, Yahoo!



|

A Yahoo vezető beosztású munkatársai folyamatosan hagyják el a céget.

Hirdetés

Napokkal a Yahoo múlt heti bejelentése után - miszerint lezárták a Microsofttal folytatott, az egyesülést érintő tárgyalásokat, és a legnagyobb rivális Google-lal kezdenek hirdetési együttműködést - három ügyvezető igazgatóhelyettes, két vezető alelnök és maroknyi megbecsült munkatárs jelentette be, hogy elhagyja a céget. Az elvándorlási hullám a vezetőségtől indult, és új kérdéseket vet fel a cég jövőjét illetőleg. Elemzők szerint Jerry Yang ügyvezető igazgató és Susan L. Decker elnök egyre jobban elszigetelődik a cég többi vezetőjétől.

 

0620yagoogle.jpg

 

Ross Sandler, az RBX Capital Markets elemzője szerint "a Wall Street elvesztette minden bizalmát. A felső vezetés nyilvánvalóan elvesztette a bizalmát a stratégiában, nem bízik Yangban és Deckerben, ami minden, csak nem jó."


A mérgezett pirula képtelensége (a hír folytatódik) >>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.