Hirdetés

Parancsikon nyilaitól ments meg!



|

Hirdetés

Hogyan tudnék tőlük könnyen megszabadulni?A TweakUI segédprogramban is kapunk egy kis segítséget a probléma megoldásához, de az X-Setup másképpen közelíti meg a nyilak használatát. Míg a Microsoft programjában ezeket csak megváltoztatni vagy eltüntetni tudjuk, itt bizonyos fájltípusokat is kiválaszthatunk!

Keressük meg az Appearance -> Files&Folders -> Shortcut ágat, és kattintsunk a Shortcut Arrow pontra. Mivel ez egy rendszerszintű módosítás, ezért egy figyelmeztető üzenet ugrik elő. Ezt természetesen fogadjuk el, majd vizsgáljuk meg a narancssárga panelen lévő opciókat. Az LNK kiterjesztésű állományok a hagyományos parancsikonok, a PIF-ek a DOS-programokra mutató beállítások, míg az URL-hivatkozások az internetre repítenek bennünket. Ezek közül válasszuk ki azokat, amelyeket szeretnénk nyílmentesíteni. A módosítások érvényesítéséhez újra kell indítanunk a gépet.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.