:: PC Magazin előfizetőknek ::" /> :: PC Magazin előfizetőknek ::"/>
Hirdetés

:: PC Magazin előfizetőknek ::



|

Hirdetés

márciusától szünetel. Erről és az IDG Hungary Kft-vel kötött együttműködésünk részleteiről a hivatalos közleményt itt olvashatja.

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét arra, hogy az elkövetkezendő napokban levelet fog kapni az IPMA-Service Kft-től, amelyben tájékoztatjuk előfizetéséből eredő kárpótlási és kártalanítási lehetőségekről. A levél részletes útmutatást nyújt azzal kapcsolatosan, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a továbbiakban sem szeretne lemaradni a PC világának történéseiről (előfizetését kedvezményesen átválthatja PC World illetve CW-Számítástechnika előfizetésekre), vagy ha nem kíván a lehetőséggel élni, milyen címre küldje értesítését.

Amennyiben fent említett levelünk március 18-áig nem érkezne meg Önhöz, kérjük, közvetlenül keresse az IDG Hungary Kft. terjesztési osztályát, ahol a kiadó munkatársai válaszolnak előfizetéssel kapcsolatos kérdéseire.

A terjesztési osztály elérhetőségei:
1075 Budapest
Madách Imre út 14-16. A ép. IV. emelet
Telefon: 577-4301
E-mail: terjesztes@idg.hu

Az esetleges kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk.

Üdvözlettel:

Ifj. Ivanov Péter
ügyvezető
IPMA-Service Kft

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.