Hirdetés

PC-s divatcikkek tesztje



|

Hirdetés

Ezek PC-s analógiáiból válogattunk össze egy kupaccal, hogy görbe tükröt tartsunk a kínálatnak -– és tulajdonképpen saját ízlésünknek is, hiszen ezek némelyikét mi is szívesen látnánk gépünk környékén. ((lead vége))




Divatcikk lett a PC. Valami olyasmi, mint a 80-as évek rózsaszín neonos telefonjai, vagy a „Halálos iramban” agyonturbózott, felcsicsázott, neonozott járgányai. Sok olyan kiegészítő jelent meg hozzá, amelyek a kinézetet -- avagy divatos kifejezéssel --az optikai tuningot szolgálják. Van közöttük hasznos, de akad nagyon giccses, továbbá totálisan haszontalan is.



Előre kell bocsátanunk, hogy mi sem vagyunk immunisak ezekkel szemben, saját PC-ink környékén is fel-felbukkan egy-egy kékesen derengő tápegység vagy sokfunkciós előlap. Nincs menekvés tehát, a cikk által mutatott görbe tükörben mi is magunkra ismerhettünk. Értékelésünkhöz nem szükségeltetik semmiféle magyarázat, az magáért beszél.

A teljes cikk a 2004. januári számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.