Hirdetés

PC Studio a PC World weboldalán!



|

Hirdetés


Mint azt hűséges látogatóink bizonyára már észrevették, a PC Studio archívuma felkerült a weboldalunkra, ahonnan emeltdíjas SMS fejében nyolc órán át tölthetőek le az egyenként 100 megabájtos epizódok. Kihasználva, hogy a legfrissebb adás elkészülte és a PC World megjelenése között több hét is eltelik, mostantól a még meg sem jelent adásokat is letölthetővé tesszük a PCSUJ kategóriában!






A rekordhosszúságú – közel negyven perces – kilencedik PC Studióból megismerhetjük az Avant Browsert, amely egy Internet Explorer alapú, ingyenes böngészőprogram. Ismét jelentkezik Mesterfogások rovatunk, amelyben a HP segítségével bemutatjuk, hogyan lehetséges digitális fényképeinket számítógép közreműködése nélkül otthon kinyomtatni.







Tudósítunk a CeBIT-ről, valamint a Canon világrekord-kísérletéről, kézbe kapjuk a Logitech egérújdonságait és a VIA EPIA-M alaplapjának második generációját, valamint az AOpen hófehér félkész gépét. Ismét jelentkezik a GameStar egy új csúcsjátékkal, valamint közkívánatra az 555-Vásárolj! is kajlább, mint valaha!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.