Hirdetés

PC Studio tévéműsor



|

Hirdetés

A kamera és a mikrofon segítségével elvihetjük magunkkal olvasóinkat a külföldi nagy számítástechnikai kiállításokra, "szereld magad" jellegű anyagokkal szemléltethetjük a Mesterfogások rovatunkban leírtakat, illetve képben is bemutathatjuk nagy tesztjeink eredményeit.

A PC Studio műsorunk második adásában bemutatjuk a Google internetes keresőoldal érdekes képességeit, különféle Wi-Fi és memóriakártyákat mutatunk be olvasóinknak, és tudósítunk a World Cyber Games magyarországi selejtezőjéről, az EarthQuake-ről is. Emellett foglalkozunk a DVD Xpress külső, USB kapura csatlakoztatható, video-digitalizáló eszközzel, a Hansori, MP3 lejátszójával, az MSI Hi-Fi torony kinézetű számítógépével, a MegaPC-vel is.
Az előző adás óta eltelt időben igyekeztünk csiszolni tudásunkat, de még mindig nem vagyunk színészek és műsorvezetők. Reméljük ezt ismét megbocsátják nekünk és továbbra is ellátnak bennünket hasznos tanácsaikkal az ismert velemeny@pcworld.hu e-mail címen illetve weboldalunk Segélyvonal fórumán!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.