Hirdetés

PC World előfizetési akció



|

Az új féléves előfizetési akciónkkal régi és új előfizetőink egy WebSite X Compact 8 weboldal-szerkesztő szoftverrel gazdagodhatnak.

Hirdetés

A PC World segítségével régi és új előfizetőink programozói ismeretek nélküli is létrehozhatják a személyes portáljukat, illetve a vállalkozásuk honlapját. A magazinunk 8970 forintos féléves előfizetése mellé ugyanis most ajándékba adjuk az Incomedia WebSite X Compact 8 weboldal-szerkesztő szoftverét, amellyel olvasóink egyszerűen, öt jól átlátható lépésen keresztül hozhatnak létre látványos weboldalakat. Ráadásul mindehhez nem szükséges semmilyen programozási ismeret, mivel a program kezelőfelülete felhasználóbarát, a fogd és vidd szerkesztője pedig egyszerűen átlátható.

 

 



Az akcióval így olvasóink csupán 8970 forintért hozzájuthatnak a 21970 forint értékű csomaghoz, amely ajánlat 2011. június 1-ig illetve a készlet erejéig érvényes, és régi és új előfizetőinkre egyaránt vonatkozik.

Bővebb információ az IDG Média Shop oldalon olvasható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.