Hirdetés

PC World előfizetői akció - értékes ajándékokkal!



|

Rengeteg ajándék szoftverrel lehet gazdagabb minden régi és új előfizetőnk, aki 2011. december 30-ig a kiadónál 16 980 forintért egy évre előfizet a PC World magazinra!

Hirdetés

ÉV végi előfizetői akciónk keretében idén is egy értékes szoftvercsomaggal kedveskedünk minden új és régi előfizetőknek. A 16 980 forintos egyéves előfizetői díj ugyanis valójában egy 68 540 forintos csomagot takar, amelynek része a 44600 forint értékű exkluzív szoftverválogatás.

Az alapcsomag

Az előfizetői alapcsomag természetesen tartalmazza a DVD-mellékletes PC World magazin 12 lapszámát, saját gyártású műsoraink elérését a lemezmellékleten, online segítségnyújtást, hírlevél-szolgáltatást, valamint azon teljes körű biztonsági csomagot, amelyben foglalt termékek használatához minden hónapban eljuttatjuk a szükséges kódot. Így előfizetőink egy évig díjmentesen használhatják az ESET, a Panda, az Agnitum és a Vipre védelmét is.

 

 



Az exkluzív szoftverválogatást úgy állítottuk össze, hogy széles igényeket is ki tudjunk elégíteni vele. Helyett kapott így például a minden extrákkal felszerelt EuroOffice 2012 professzionális irodai programcsomag (értéke 10 300 forint), az Emsisoft Online Armor Premium 5.1 egy évig használható tűzfala (4600 forint), a Panda Antivirus Pro 2012 egyéves licence (7900 forint), az Ashampoo Magical Defrag 3 töredezettség-mentesítője (3200 forint), az IObit Protected Folder könyvtárvédelmi alkalmazása (4300 forint) és az ElcomSoft Advanced Office Passworld Recovery jelszó-visszaállító programja (14 300 forint).

A prémium csomag

Az alapcsomag mellett egy 19 920 forintos prémium csomag is elérhető, amely a fentebb felsorolt tételeken túl egy választható ajándék hardvert is tartalmaz. Utóbbi lehet a Lexar Echo ZX 16 gigabájt tárhelyű USB pendrive, vagy az ION C 2200 FSP külső akkumulátor mobileszközökhöz.

 

 

 



További információ:
pcworld.hu/elofizetes

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.