Hirdetés

PC World kérdőív - íme a nyertesek!



|

A 2012-es kérdőívünk lezárult. Köszönjük a szavazatokat! Egyúttal lássuk, hogy kik nyerték meg az értékes nyereményeket.

Hirdetés

Elsőként is szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítséget, akik kitöltötték a kérdőívünket. Az adatok feldolgozása után így az olvasóink véleményét megismerve azon fogunk dolgozni, hogy követőink, vásárlóink, látogatóink minél inkább barátságosabbnak érezzék a PC World print és online kiadványát. Nem is húznánk tovább az időt nézzük a nyerteseket!


WayteQ xTAB-50 GPS táblagép: Péter Katalin

 



MSI mini-ITX alaplap: Fodor Attila

 



TRUST Fresco Widescreen digitalizáló tábla: Horváth Dezső

 



Artensoft Photo Editor képszerkesztő licenc: Linszter Péter, Vigh György, Vámos Zsolt, Molnár Zsolt, Eszik Nándor, Pobori Csaba, Galavics József, Zengő Árpád, Fántics Attila, Halász - Szabó Milán

Artensoft Photo Collage Maker kollázskészítő licenc: Untisz Péter, Nagy Szabolcs, Kissné Walther Andrea, Ficza Viktor, Süveges Istvánné, Nagy István, Szabó András, Szerelem Péter, Teoran Dávid, Sebők Dávid

 



A Digitális fotós könyv 2: Kószó Viktor
A Digitális fotós könyv 3: Simon Gábor
A Nagy Villanás: Mádi Norbert
Kapd el a pillanatot: Németh Dömötör
Világítsd be. Fotózd le. Retusáld: Nagy Dávid

 



A nyerteseket e-maillel értesítjük!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.