Hirdetés

Pénz a Google-től



|

Ismét elindul a Google Summer of Code.

Hirdetés

A GSoC az elmúlt évek alatt közel 1500 hallgatót és 2000 oktatót hozott össze a világ 90 országában. A Google több nyílt forráskódú, ingyenes szoftvert fejlesztő céggel áll kapcsolatban, és három hónapon keresztül támogatja majd a futó projekteket.

 

A legtöbb eddigi résztvevő természetesen informatikus volt, de találunk a résztvevők között bányamérnököt, vagy bioinformatikust is. A jelentkezők között voltak, akik még sosem vettek részt nyílt forráskódú fejlesztésben, de olyanok is, akik arra használták a Google támogatását, hogy teljesen már létező projektjük fejlesztésére koncentrálhassanak.

 

A dolognak persze feltételei is vannak, csak olyanok jelentkezését várják, akik vállalhatnak munkát az országban, ahol élnek. Aki bővebben érdekel a lehetőség, részletes ismertetőt talál ezen a linken.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.