Hirdetés

Per az Xbox 360 dizájnja miatt



|

Hirdetés

Amerikában már tényleg bárkit bármiért be lehet perelni. A Microsoft egyértelműen a nagy sietség miatt hibázott. A tervezési fázisban még egyik rivális cég sem tudta, hogy a többiek konzolmasinája mikor fog debütálni, így aztán nagy volt a sietség. Ennek következménye, hogy a véglegesített dizájnterv nem megfelelő a tápegység és a processzor hűthetősége szempontjából. De milyen célból pereli be ilyesmiért egy állampolgár a világ egyik legnagyobb cégét? Egyértelműen a haszonszerzés miatt...

A Microsoft fejesei sokat mérlegelhettek, hogy megéri-e kellő tesztelés nélkül piacra dobni az Xbox 360-at, vállalva, hogy esetlegesen tömeges meghibásodások lépnek fel, ami az egész cég hírnevét csorbíthatja. Nem szabad elfelejteni azonban, hogy alig néhány tucat bejelentés érkezett különféle túlmelegedési hibákról. A szóvivő állítása szerint a hibás darabokat díjmentesen kicserélik, így aztán semmi ok az aggodalomra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.