Hirdetés

Perel a Sony a PSP miatt



|

Hirdetés

A PGT üzemelteti a Lik-Sang.com webáruházat, amely főként konzolokkal, videójátékokkal, valamint ezek kiegészítőivel foglalkozik. Az oldalon megrendelhető volt a PSP is, annak ellenére, hogy az hivatalosan még nem jelent meg az európai régióban. Ennek okán nyújtott be keresetet a Sony Hong Kong Legfelsőbb Bíróságán.

A per nem csak a szabálytalan angliai értékesítésre, hanem a konzolhoz elvileg ingyen járó használati útmutatóra is kiterjed. A Sony egyik leányvállalata felszólította az áruházat, hogy vegye le honlapjáról a termékeket, de ez a mai napig sem történt meg.

A Sony nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, a beperelt vállalat azonban továbbra is folytatja a kézikonzol értékesítését mondván, cselekedete nem sért semmilyen angliai törvényt, Hong Kongban pedig az ide vonatkozó törvények értelmében mindenféle, a térségben kapható termék értékesíthető, így a PSP is. Harcát nem adja fel a Sony perével szemben és arra kéri dolgozóit és vásárlóit, hogy támogassák őt ebben. A PSP-t Európában a következő hónapban kívánják piacra dobni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.