Hirdetés

Performance Monitor 3.4 - adatok a rendszerünkről



|

Rendszerdiagnosztikai segédprogram, négy különböző teljesítményadat megjelenítésére.

Hirdetés

Elsősorban haladó felhasználók számára készült rendszerinformációs segédprogram, amely négy kicsi, szabadon átszínezhető téglalapban jeleníti meg grafikusan a processzorunk terheltségét, a hálózati forgalmat, a memória-kihasználtságot és a merevlemez használatát is. A kis dobozok kinézete háromféle sablonból választható ki és mindegyiket szabadon mozgathatjuk a képernyő bármely területére. A képernyő széléhez és egymáshoz is tapadnak, így viszonylag könnyű őket a megfelelő helyre elhelyezni. Mind a négy „kijelző" szabadon konfigurálható, már említettük, hogy színük és kinézetük megváltoztatható, emellett megadhatjuk, hogy mennyire legyenek átlátszók, eltűntethetjük vagy megjeleníthetjük a feliratokat a dobozokon és azt is, hogy a megjelenek-e a Tálca értesítési területén. Képes az egérkattintást magán „átengedni", így olyan területre is helyezhető, ami alatt nyomógomb van, mert nem zavarja meg annak működését. Legnagyobb hátránya, hogy csak a négy beépített adatot tudja mérni, semmi mást.

 

performance.png

 

 

Előny: Részletesen konfigurálható, ízléses kinézet

Hátrány: Csak négy adatot tud megjeleníteni

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.