Hirdetés

Perifériákkal együtt is vihető a PC World



|

A legtöbb esetben ingyen járnak hardverek a szokásosnál olcsóbb előfizetés mellé.

Hirdetés

Tegnap már szót ejtettünk róla, hogy a PC World webshopjában a magazin előfizetésekkel együtt konyhai eszközök is vásárolhatóak, ilyen csomagot választva komoly megtakarítás érhető el. A shop.pcworld.hu termékeit már megvizslatóknak feltűnhetett, hogy a készlet erejéig jó néhány egyéb pakkot is kínálunk, ráadásul időszerű rendelés esetén 2014. április 26-án a PlayIT kiállításon lévő standunknál a postaköltséget megspórolva ezeket át lehet majd venni, ki lehet fizetni személyesen is.

Hirdetés


Az informatikai ágra visszatérve érdemes kiemelni, hogy perifériákkal együtt is köthető féléves vagy éves előfizetés a PC World magazinra, ráadásul ezen csomagokat választva lényegében a szokásos előfizetési árat (12 hónapra 16980 forint, 6 hónapra 8970 forint), vagy annál kevesebbet kell letenni az asztalra.

Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000
Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000
Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000


Az egyetlen kivételt a Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 billentyűzetet tartalmazó csomag jelenti, a csak 1 éves előfizetéssel rendelhető pakk ugyanis 17700 forintba kerül, ám klaviatúra és előfizetés egyéni árait figyelembe véve így is 21 százalékos megtakarításról beszélünk. Már persze ha a PlayIT-en lesz átvéve, a fenti árakban nincs benne a postaköltség.

ASUS UT250
ASUS UT250
ASUS UT250


A redmondiak ergonomikus billentyűzetén felül háromféle egeres csomaggal rendelkezünk: a lézeres és ötgombos Genius MAURUS GX kimondottan gamereknek lett tervezve, az ASUS UT250 stílusos asztali kiegészítő, míg az ICON7 Hybrid XQ200 a nyolc multimédiás gombjával hívja fel magára a figyelmet.

ICON7 Hybrid XQ200


Végül megemlítendő még az USB portos Pleomax PSP800-at tartalmazó ajánlat is, ha esetleg éppen egy sztereó hangszórópár hiányozna az asztalról.

 

Pleomax PSP800


Sajnos bankkártyát sem futáros rendelés, sem pedig a PlayIT kiállításon lévő standunknál való személyes fizetés esetén sem tudunk elfogadni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.