Hirdetés

Philips HDD6320 "GoGear"



|

Hirdetés

A Philips, amely az 1960-as évek végén fejlesztette ki a kompakt kazettát, már több ízben forradalmasította a zenerögzítést, és napjainkban is divatot diktál készülékeivel. A HDD6320-as merevlemezes lejátszó legnagyobb vonzerejét tagadhatatlanul az elegáns, zongoralakk bevonatot utánzó felület jelenti — mindazonáltal szolgáltatásai sem maradnak el a kiviteltől. A GoGear fantázianevű lejátszóban 30 gigabájt tárhely várja adatainkat, akár 15 ezer zeneszám tárolását téve lehetővé.

Ilyen hihetetlen mennyiségű zene rendezése, valamint a számok elérése már komoly gondot jelenthet. A HDD6320-as 65 ezer színű, 220x176 képpontos kijelzőjén megjelenő menürendszer szerencsére jól áttekinthető, és rendkívül leegyszerűsíti a nagy mennyiségű információ gyors elérését. A színes kijelző persze nem csak a készülék kezelésére használható. Tárolt fotóinkat nézegethetjük, rendezhetjük rajta, vagy például kedvünkre módosíthatjuk a hangzást az ötsávos grafikus hangszínszabályzóval.

Gombokat egyáltalán nem találunk az előlapon: a készülék diszkréten kéklő szimbólumok megérintésével vezérelhető. Elemcserével sem kell bajlódnunk: beépített akkumulátorok szolgáltatják az energiát. A számokat a Windows Media Player 10-es változatával tölthetjük fel, úgy, hogy csak az ehhez szükséges beépülőt kell telepítenünk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.