Hirdetés

Photoshop CS olcsóbban



|

Hirdetés

Megjelent az új Adobe Photoshop, azonban a továbbfejlesztés igazi értékeit nem annyira magában az önálló programban, mint a teljes Adobe Creative Suite-ban találjuk. Persze a Photoshop CS önmagában is remek szoftver, de hát ez volt már a Photoshop 7.0 is. A Creative Suite csábító vétel a „mindenes” tervezők számára, de aki csak Photoshopot akarja továbbfejleszteni, annak azt tanácsoljuk: jól fontolja meg a lépést.




Ha a képek szerkesztésekor létfontosságúak számunkra a 16 bites színek, vagy belehalunk, ha nem dolgozhatunk nem négyszögletes pixelekkel, kétségtelenül a Photoshop CS-re van szükségünk. De az ilyen és hasonló csúcsszolgáltatásoktól eltekintve a legtöbb újdonság a sokkal olcsóbb alternatívákban is megtalálható.

A teljes cikk a 2004. áprilisi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.