Hirdetés

Piacon a 18-szoros sebességű Plextor DVD-író



|

A Plextor bejelentette, hogy piacra dobta a világ leggyorsabb DVD-íróját.

Hirdetés

A PX-760A — amelyet egyébként tavaly októberben már egyszer bejelentettek — 5,5 perc alatt "végez" az egyrétegű DVD-kkel, míg a dupla rétegű DVD+R DL lemezt 13,5 perc alatt írja tele. A készülék a következő írási teljesítményre képes: 18-szorosan írja az egy rétegű DVD+/-R formátumú lemezeket, 10-szeresen a dupla rétegű DVD+R DL-t, 6-szorosan a szintén dupla rétegű, DVD-R DL formátumú nyersanyagot, nyolcszorosan a DVD+RW és 6-szorosan a DVD-RW újraírható formátumokat. A DVD-ROM lemezeket 16-szorosan olvassa.

A Premium kategóriába sorolt PX-760A (illetve a SATA csatolójú PX-760SA) DVD-íróban a Plextor felvolnultatja az összes olyan technológiát, amelyet ebben a piaci szegmensben el is várnak a vásárlók. Elsősorban a legkiválóbb sebesség és minőség megszállottjainak szánt készülék tulajdonságai között számos olyan funkciót találunk, amelyek az írás minőségéért, a lemezek biztonságos felhasználásáért, a meghajtó csendes vagy gyors működéséért felelős.

Az új DVD-író várhatóan március első napjaiban érkezik meg a viszonteladókhoz. A parádés szoftvermellékletben megtaláljuk a Plextor (PlexTools Professional & PlexTools Professional XL), a Cyberlink, a Nero, a Pinnacle and a Sonic programjait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.