Hirdetés

Piacon a leggazdagabb Linux disztribúció



|

Hirdetés

A SuSE Linux Professional 9.3, a Novell kiskereskedelmi Linux termékének legújabb verziója. A teljes Linux operációs rendszerrel, a hatékonyságnövelő szoftverekkel és az otthoni hálózati képességekkel a SUSE LINUX Professional 9.3 fejlett alkalmazás eszközöket biztosít a tapasztalt felhasználók igényeinek kielégítésére, miközben a könnyű telepítés és biztonság előnyét kínálja a kezdő Linux felhasználóknak. A Novell új termékével az egyéni felhasználók számára minden eddiginél könnyebbé teszi a Linux képességeinek kihasználását, mindezt természetesen megfizethető áron.


A SuSE Linux Professional 9.3 az operációs rendszer mellett több mint 3000 nyílt forráskódú csomagot tartalmaz, köztük egy teljes asztali alkalmazáskészlettel, kényelmes telepítési adathordozóval és átfogó dokumentációval és telepítési támogatással. Az általános célú felhasználáshoz a csomag tartalmaz minden eszközt, amire bárkinek is szüksége lehet otthoni és mobil számítógép-használat során. Ilyen eszköz többek között az OpenOffice irodai csomag és a Firefox webböngésző legújabb verziója; az e-mail és azonnali üzenetküldő, digitális fotótároló, multimédia megtekintő és a mobilitást támogató eszközök, valamint az alapvető hálózati képességek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.