Hirdetés

Piacon a Smartphone



|

Hirdetés

A Qtek 7070 egy háromsávos készülék GPRS képességekkel, hangmemóriával, kihangosítóval és integrált SD és MMC kártyaolvasóval. A készülék június 2-án kerül forgalomba Svédországban a távközlési cég szolgáltatáscsomagjaival, míg Hongkongban május 30-ától a Synergy Technologies forgalmazza a CSL számára. A Smartphone szoftvert már megkapták a gyártók a Microsofttól Angliában, Franciaországban, Dániában, Svájcban és Hollandiában, s a minap jelentette be a portugál Telecominicacoes Moveis Nacionais, hogy rövidesen megjelenik a piacon egy Smartphone modellel. A német T-Mobile viszont elhalasztotta a Smartphone forgalomba hozatalát Németországban, minőségi problémákra hivatkozva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.