Hirdetés

Piacon az Office 2004 Mac verziója



|

Hirdetés

Utóbbira még várni kell, mert a tartalmaznia fogja a fejlesztés alatt lévő Virtual PC 7-t, hogy Mac G5 gépeken is futtatható legyen.

A standard kiadás a Word 2004-gyel, az Excel 2004-gyel, a PowerPoint 2004-gyel, az Entourage 2004-gyel és az MSN Messenger 4.0-gyel kerül piacra. A tanár-diák verzió ezzel azonos összetételű, csak olcsóbb. A professzionális kiadás a fent említett Virtual PC 7 mellett a Windows XP egy példányát is tartalmazni fogja az alaptermékeken kívül. A Microsoft 20 éve kínál Mac termékeket - a Word 1.0 minden más platform előtt kapott Mac támogatást.

Az új Notebook Layout View elem lehetővé teszi a hangos jegyezetek készítését. A testreszabást és automatizálást segítő Project Center pedig az összes bejövő e-mailt, fájlt, kapcsolatot, találkozót és feladatot kezeli egy adott projektum kapcsán. A funkció erős munkacsoport támogatást is kínál, ami lehetővé teszi az információ - képek, PDF és más fájltípusok - megosztását a kijelölt csoportokkal hozzáférési szintek meghatározásával. A szintén új Scrapbook funkcióban a felhasználó tárolni tudja a projekthez szánt részleteket, pl. logókat és képeket. Az Excel pedig biztosítja a rég várt oldaltördelési képet, hogy látni lehessen, miként módosítja a nyomtatási képet egy új bevitt adat.

Szintén új elem a Compatibility Reports, amely minden dokumentumot értékel más platformokkal való kompatibilitása szempontjából - például egy Word fájl elmentése előtt megkérdezi, milyen verziókban fogja a felhasználni az anyagot, és milyen platformokra kívánja továbbküldeni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.