Hirdetés

Pink elkápráztatta a magyar közönséget



|

Hirdetés

Pink a rendkívül meleg időjárás ellenére a szokásos lendülettel adta elő legjobb dalait, köztük az "I'm Not Dead" című új albumának slágereit. Így az idén új helyen felállított színpadon felhangzott a "Who Knew" című sláger is, amely egyre többet hallható és látható a hazai rádiók és televíziók műsorán. A koncertet megelőző sajtótájékoztatón is igen barátságosnak és közvetlennek bizonyult hölgy aktuális lemezéből a világon már több mint 1,6 millió példány talált gazdára. Az "I'm Not Dead" 3 országban platina (Svájc, Ausztrália, Kanada), 7 országban arany (Ausztria, Németország, Írország, Egyesült Királyság - 2x arany, Hong Kong, Szingapúr, USA), s hamarosan Magyarországon is beranyozódik!
Erre tuti biztosíték a nagy port kavart "Stupid Girls", valamint a jelenlegi sláger, a "Who Knew", amelyről Alicia Moore, azaz Pink azt nyilatkozta, hogy új albumáról az az egyik kedvenc dala, s egy barátság végéről és két ember elválásáról szól. A dal hangzásvilágához egyébként kitűnően illeszkedik az áprilisban forgatott video koncepciója: tele van energiával és érzelmekkel, valamint ismét meglepő és nagyszerű színekkel és látvánnyal, a klip ugyanis egy vidámparkban szórakozó párt kísér figyelemmel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.