Hirdetés

Pink mellett a The Tarantinos és a NOX is fellép a T-Mobile Kapcsolat Koncerten



|

Hirdetés

A Samsung, az MKB Bank és a Volkswagen és a médiapartnerek - Danubius, Metro hírújság, MTV és Pesti Est - támogatását élvező több százezer fős ingyenes szuperkoncerten Pinket megelőzően fellép a NOX és a The Tarantinos is. A Kapcsolat koncert egész estés változatos zenei kínálatával, a neves külföldi és hazai előadókkal kiváló szórakozási lehetőséget ígér. A színvonalas zenei program részeként az este főszereplőjét, Pinket megelőzően a hét londoni zenész alkotta The Tarantinos, és az utóbbi évek egyik legsikeresebb hazai együttese a NOX lép színpadra.
A The Tarantinos egy év után látogat el újra Magyarországra. A formáció ihletője Quentin Tarantino és a filmjeiből áradó utánozhatatlan hangulat és légkör. A The Tarantinosnak köszönhetően a rendező összes kultikus filmjéhez köthető nagy sláger - így pl. a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény, a Jackie Brown és az Alkonyattól Pirkadatig - egyaránt felcsendül a koncerten. Hallhatóak lesznek olyan rock and roll klasszikusok, mint a Miserlou, Never Can Tell, Bang Bang, Woo Hoo, Green Hornet. Nem maradhatnak el a hetvenes évek funky nótái sem, a Jungle Boogie, vagy a 110th Street. Emellett soul balladák, azaz a Son Of A Preacher Man, Lets Stay Together and Inside My Love is szórakoztatják majd a közönséget. Az együttes a zenéhez és a felidézett filmekhez szervesen hozzátartozó stílusban lép a színpadra és a zenét ötvözik a filmekből ismert hangeffektusokkal a filmjeleneteket is felelevenítik.
Szintén nagy érdeklődésre tarthat számot a NOX együttes, az elmúlt évek talán legnagyobb meglepetése a hazai pop világában. A hagyományos magyar népdalokat modern elektronikus zenei környezetbe ágyazó csapat - ahogy azt több mint 150 000 eladott lemez is bizonyítja - átütő sikert ért el. A műfaj megtalálta magának a közönségét, pontosabban a közönség felfedezte magának ezt a műfajt. 2005-ben az együttes újabb táncosokkal 14 fősre bővült. Első közös megmérettetésük a 80 állomásos Ragyogás turné volt, amelyre egy év alatt közel 300 000 ember váltott jegyet. A Kapcsolat Koncert a Ragyogás turné utolsó állomása lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.