Hirdetés

Pinnacle Studio 9



|

Hirdetés

A Studio előző verziójához már annyi javítás látott napvilágot az elmúlt évek során, hogy sejteni lehetett az új változat megjelenését. Természetesen a 9-es nem csupán az előző javításait tartalmazza -- jóval több annál: számos kényelmes és hasznos funkcióval gazdagodott, amelyek ráadásul olyan csábítóak, hogy valószínűleg sokan fognak a frissítés mellett dönteni.




Mielőtt még elkezdenénk ezek áttekintését, érdemes a Studio múltjával is foglalkozni egy kicsit. A legelső verziót nem önálló termékként, hanem a Pinnacle saját célkártyáihoz (például a PCTV-hez) mellékelte. Bár felületük egységes volt, mégsem lehetett a hardvertől függetlenül használni, és csak az alacsony felbontású AVI formátumot támogatta. Ezután egy nagy lépés következett: megjelent az önállóan is megvásárolható 7-es verzió. Elsősorban szintén az AVI-állományokat szerette, de már tudott MPEG formátumú végterméket is készíteni. Külseje hasonlított a korábbi verziókéhoz, de némileg csiszoltak rajta, helyet adva az újabb funkcióknak.

A teljes cikk a 2004. májusi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.